Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kuplivaa odotusta

Mennyt ja edelleen käsillä oleva korona-aika on ravistellut paitsi yhteiskunnan, niin myös yksilöiden totuttuja toimintatapoja. Lomilla ei ole päässyt jo ehkä perinteiseksi muodostuneelle ulkomaan matkalle, vaan on täytynyt etsiä ja keksiä uusia loman viettotapoja. Myös vapaa-ajan touhut ovat monella menneet uusiksi, kun tutuiksi käyneet ryhmäliikuntatunnit ovat suurimmalta osin olleet tauolla. Tällä hetkellä katsomme kuitenkin luottavaisesti tulevaan, seuraten tilanteen kehittymistä käynnistellen jumppia varovasti ja pikkuhiljaa.

Viime viikolla ohjaajat kokoontuivat ohjaajapalaverin merkeissä suunnitellen tulevaa kautta innolla. Vaikka tuleva edelleen pelottaa ja arveluttaa, huokui porukasta kova tsemppi ja tekemisen meininki. Eniten ohjaajia tuntuu jännittävän oma jumppakunto, joka on pääsyt rapistumaan itse kelläkin. Lohduttavaa on, että olemme kaikki samassa veneessä, jokainen omana yksilöinä mutta yhdessä.

Jumppamatto kainaloon ja menoksi. (Kuva: Pixabay)

Huomenna vihdoin koittaa se suuri päivä kun saa pakata jumppakassin ja lähteä jumpalle. Tapaa vanhoja ja uusia jumppaystäviä, pääsee irrottautumaan arjesta ja kuntoilun jälleenaloittamisen kynnys ylittyy. Syke nousee, hengästyttää, paita kastuu ja lihaksia hapottaa, ai että olenkin odottanut tätä hetkeä. Etkö sinäkin? Ja se tunne jumpan jälkeen, sitä ei oikeasti voita mikään. Raukeus, rentous ja hyvä mieli, patteri on ladattu. Seuraavana päivänä lihakset ilmoittavat olemassaolostaan ja muistuttavat siitä, että olisi ehkä pitänyt aloittaa sittenkin vähän rauhallisemmin. Myös ohjaajalle saattaa tulla lähetettyä ”kiitosajatus” tehokkaasta ohjelmasta. Saattaapa sitä joskus mieleen hiipiä myös ajatus omasta hulluudestakin.

Tänään aurinko hellii meitä säteillään syystuulen heilutellessa puita. Mikä mahtavin keli lähteä ulkoilemaan ja valmistautua huomiseen. Itse suuntaan tallihommien jälkeen ystävieni kanssa kohti Ylitorniota ja Aavasaksan näköalatornia rauhalliselle kävelylenkille, jonka jälkeen menemme kesän viimeisille jäätelöille jonnekin kivaan paikkaan.

Mukavaa sunnuntaita myös sinulle, ihana kun olet ❤
Nähdään huomenna Putaan hallilla maanantain kuntojumpan merkeissä!

Koronavapain halauksin
Tiia ja muut ohjukset

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: