Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Tauko tekee hyvää…

…myös blogillemme. Olemme päättäneet hiljentyä blogimme suhteen hetkeksi ja kerätä ideoita ja ajatuksia, jotta voimme tarjota teille mielenkiintoista ja liikuttavaa luettavaa ensi vuoden puolella.

Nyt on hyvä aika nauttia loppukaudesta jumpaten virtuaalisesti kotonamme ja pitää itsestämme huolta. Hiljennytään myös hiljalleen loppuvuoden viettoon ja vietetään ihana tunnelmallinen joulu lähimpien ja rakkaittemme seurassa. Suunnataan katseet kohti uutta vuotta. Kuluva vuosi jää kyllä meidän jokaisen mieleen ja TNV:n kuten muidenkin liikuntapalveluita tuottavan tahon toimintamallit ja totutut tavat ovat joutuneet uusien haasteiden eteen.

Olemme kiitollisia siitä, että olette kulkeneet kanssamme nämä erilaiset jumppakaudet vuoden 2020 aikana. Toivottavasti olemme voineet antaa teille hyvää oloa ja mukavia jumppahetkiä, vaikkakin osittain videoiden välityksellä.

Vaikka kukaan meistä ei omista kristallipalloa, suuntaamme silti toiveikkaina katseemme kohti tulevaa vuotta. Pieniä muutoksia tulee tarjontaamme ja yksi niistä on, että virtuaalijumppa jatkuu myös kevät kaudella automaattisesti. Uusi mahdollisuus on ilmoittautua myös pelkästään virtuaalijumppaan, jolloin voimme taata myös riskiryhmäläisille liikunnan riemua jokaiselle viikolle.

Mukavaa joulun odotusta. Pysytään terveinä ja nähdään virtuaalijumpilla!

T. TNV:n johtokunta ja ohjaajat

Kuva Myriams-Fotos Pixabaystä
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: