Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Virtuaalijumppaa

Syyskautta on jäljellä vielä vajaa pari kuukautta ja jumpillamme on käynyt mukavasti porukkaa. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille ihanille jäsenillemme, jotka viikosta toiseen liikutte kanssamme jumppapaikoilla. Syksyn edetessä on myös tilanteet muuttuneet ja korona nostaa jälleen enemmän päätänsä kesän ja alkusyksyn jälkeen.

TNV aloitti virtuaalijumpat lokakuussa ja nyt on mahdollista tilata itselle loppukauden hikitreenit kotiin ilmoittautumalla jäsentieto-ohjelmassa virtuaallijumppa ryhmään. Ilmoittaututumisaikaa on aina sunnuntaihin 8.11. saakka, joten mukaan ehtii vielä! Syyskauden jäsenmaksun maksaneet saavat virtuaalijumpat sähköpostiinsa ilman erillistä ilmoittautumista. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät nettisivuiltamme.

Joka viikko uusi jumppa ilmestyy sähköpostiin youtube linkkinä ja on käytettävissä aina kauden loppuun saakka. Näin kauden aikana kertyy monipuolinen kattaus kotitreeneihin, joista voi valita mieleisen jumpan tehtäväkseen vaikka useampaan kertaan 🙂 Kotijumppiin saa myös mukavasti vaihtelua, kun voi valita juuri sen jumpan, minkä kokee sopivimmaksi juuri sinä hetkenä.

Kuva rob9040 Pixabaystä

Virtuaalijumpilla vaihtuvat niin ohjaajat kuin teematkin. Mukana on niin lihaskuntoharjoittelua kuin kehonhuoltoakin. Vaihtuva ohjaaja takaa monipuolisen kattauksen kotona tehtäviin jumppahetkiin. Jokainen virtuaalijumppa kestää vähintään 30 minuuttia. Valitettavasti virtuaaliseen tarjontaamme emme saa tanssillisia tunteja mukaan, sillä olemme kohdanneet haasteita musiikinkäytön suhteen.

Ohjaajamme ovat jälleen uuden äärellä ja pieniä teknisiä ongelmia on ollut havaittavissa. Toivomme jäseniltämme kärsivällisyyttä näiden suhteen. Pyrimme ratkaisemaan ongelmat aina mahdollisimman pian, jotta voisimme taata jokaiselle jumppaajallemme mahdollisimman vaivattoman ja mukavan treenituokion.

Lopuksi vielä pieni muistilista jokaiselle virtuaalijumppaajalle:

  1. Päivitä puhelimesi selainversio mahdollisimman uuteen (jos et pääse suoraan linkistä videoon, kopioi linkkirivi ja liitä se internetselaimen osoiteriville.)
  2. Varaa itsellesi rauhallinen ja mahdollisimman avara tila, jossa mahdut liikkumaan loukkaantumatta
  3. Laita mieleiset jumppakamppeet, joissa on hyvä liikkua
  4. Varaa lähellesi jumppa-alusta/jumppamatto, vesipullo ja mahdolliset jumpalla käytettävät välineet
  5. Liiku ja nauti!

Antoisia virtuaalijumppia (ja tietysti myös jumppapaikoilla tehtyjä jumppia) toivottaa:

TNV:n ohjaajat

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: